RETUR OG REKLAMASJON

Retur og reklamasjon

RETUR

Angreretten er 14 dager fra du har mottatt pakken. 

Før du returnerer

Pakk inn varene, og send dem i samme stand som du mottok dem. Varene må være uskadet, ubrukt og med eventuelle forseglinger intakt. Vi ber om at returetikett ikke festes på varens originalemballasje.
Det er viktig at du legger ved enten pakkseddel eller angrerettskjema i pakken. Angrerettskjema finner du her: 
Angrerettskjema.pdf.

Merk at varer kan returneres hvis emballasjen er uåpnet og forseglingen er ubrutt og ikke montert.

Returadresse

Vi ber deg bruke Posten til forsendelse, og returadressen er:

IFA
Fru Walters vei 23
1540 Vestby 

Du betaler selv returportoen på post i butikk.

Tilbakebetaling

Når du sender returen, kan det ta inntil 14 dager før vi har mottatt og behandlet returen. Du får en e-post fra oss som bekreftelse når vi har behandlet din retur, og vi tilbakebetaler deg til betalingsmåten du benyttet opprinnelig. Det kan ta 2-5 virkedager før du ser pengene på konto.

Uavhentet pakke

Dersom du velger å ikke hente ut pakken din eller nekter å motta den, er ikke dette ensbetydende med å benytte seg av angreretten. Pakker går automatisk i retur til oss etter 14 dager, og vi belaster deg et administrasjonsgebyr på minimum 249kr per kolli for uavhentede pakker. Ved tunge forsendelser forbeholder vi oss retten til å fakturere deg de faktiske kostnadene vi blir belastet fra Bring.

 

REKLAMASJON

Dersom du oppdager feil eller mangler ved produktet, så ta kontakt med oss. Send gjerne en e-post til support@ifaas.no med ordrenummer, utfyllende beskrivelse av feilen, og gjerne en kort film eller bilder som får frem feilen.
Reklamasjonsretten dekker ikke normal slitasje, elde, uhell ved bruk eller bruksfeil.